HTML

Opteamus a blog

Kathryn és Greg! blogol a szoftverről, amit csinálnak. Neked.

Feedek

Hasítsunk szeressünk pihenjünk!

2007.12.18. 14:18 Greg!

Mondanám kapásból, hogy ennél azért egyszerűbb a konzulens élete: vannak feladatok, amiket meg kell csinálnia és kész. Akár könnyűek, akár nehezek, akár rokonszenvesek, akár nem. Ha kész, minden ok, ha nincs kész, az hiba. Az lenne csak a baj ezzel, hogy nem volna teljesen igaz. Igenis, hiába a pénzről szól az üzlet (igen, arról szól!), nekem magamnak sem elég, ha egy ügyfél vagy partner kifizet, hanem ahhoz is ragaszkodom a magam furán érzelgős módján, hogy elégedett legyen velem, sőt, gyakran ahhoz is, hogy kifejezetten kedveljen. El kell hát ismerjem, valóban emberek vagyunk, akik vágynak ilyesmire.

Annyi viszont bizonyos, hogy először a papírforma szerinti kötelezettségeknek kell eleget tenni: nekem szállítanom kell, az ügyfélnek fizetni, a konzulensnek teljesíteni. Ha üzletről van szó, akkor a legelső ezek kipipálása, és azután hozakodhatunk elő a lelkünkkel. Nekem is meg van a magam dolga, amit a userek rajongásért cserébe le kell tennem az asztalra: lezárult ugyanis a mikulás szavazás, és nekiláthatok a győztes "Kimenő levélhez egy attachment is kapcsolható legyen" új képesség megvalósításának. Nem mondom, hogy repesek tőle, mert Oracle9 pl/sql környezetből még csak hasonló funkciók sincsenek támogatva, így magamnak kell egy multi-partos mime levelet összeraknom valahogy. Ahogy te sem tudod milyen is az, hát én is se igazán, de biztos egyszerűbb lesz, mint egy harmonikus férfi-nő kapcsolatot éveken át fenntartani :) Szóval hasítsunk, szeressük egymást, és pihenjünk kicsit. Küldöm ehhez Evetkének a magam férfiasan primitív módján ezt a régi Wreckless Erik számot, egyben köszönöm neki az év legszuggesztívebb posztját!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://opteamus.blog.hu/api/trackback/id/tr48268153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BobMaster · http://bobmaster.buzz.hu/ 2008.01.01. 10:02:35

Postokban és lenyűgözött ügyfelekben gazdag boldog új évet kívánok.