HTML

Opteamus a blog

Kathryn és Greg! blogol a szoftverről, amit csinálnak. Neked.

Feedek

Nincs nap kihívás nélkül

2009.03.16. 08:00 Evetke

Hát, tuti nem azt szeretném mondani, hogy Greg, légy enyém! De ezen köröket már megfutottuk. Igen-igen, ez is egy szokásosan sarkított megközelítés volt Greg részéről. :) Mármint az, mi okból is kívánok színe elé járulni és beszélgetni vele. Bár ezúttal majdnem eltalálta. Egy rövid időre - legalábbis együttdolgozásunkhoz képest nagyon is rövid időre - kivonnám magam köreiből és hosszabb szabadságra mennék.

Persze ezen sokat gondolkodtam, és jelen pillanatban sincs arra konkrét megoldásom, miként bírok ki majd hónapokat Opteamus nélkül. Nem is az opteamus fog hiányozni, hanem az ügyfelek, a felhasználók, a folyamatos kihívások. Ebben biztos vagyok. Talán ha Greget megkérem szépen, majd kapok néhány feladatot ezen eltávozás alatt is, így megmarad némi kapcsolat. Aztán majd beszámolok arról, milyen érzés a tengerpartról kezelni az itthoni felhasználói kéréseket. Még az is lehet, hogy majd a kontinens másik feléből ugyanúgy napi szinten kapcsolatban maradok az Opteamussal és a supporttal. Köthetünk megegyezős egyezséget. ;)

Hogy mire ez a nagy elhatározás? Úgy gondolom, a legjobb kapcsolatokban is - legyen szó munkáról vagy egyéb emberi kapcsolatról - szükség van néha elvonulásra, egy kis szabadságra, hogy arról visszatérve még nagyobb energiával tudjuk folytatni. Nálam most jött el ez a pillanat.

Ne gondold egy percig se, hogy most teljesen felszabadultan tervezem az utazást, mert napról napra újabb kérdések merülnek fel bennem ennek kapcsán. Addig még remélhetőleg lesz egy új, gördülékeny Opteamus bevezetésem és az ISO-ügyeket is rendben kellene itthagynom.

Még egy dolog: bár valóban Greg zárja le a hosszan elhúzódó bevezetésemet, azt magam is megtettem volna boldogan, ám én nem voltam abban a helyzetben, hogy a kerékkötőt kiiktassam. Greg ezt frappánsan megoldotta, tény, övé a dicsőség. S hogy kevés ezért a jutalom? szerintem egyáltalán nem. Hiszen amíg ilyen kollégák veszik körül, mint jómagam vagy egy másik távmunkás kolléganő, addig neki nagyon jó sora van. :)

Szólj hozzá!

Címkék: tengerpart opteamus greg

A bejegyzés trackback címe:

https://opteamus.blog.hu/api/trackback/id/tr49995791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.