HTML

Opteamus a blog

Kathryn és Greg! blogol a szoftverről, amit csinálnak. Neked.

Feedek

Nézzünk például egy példát!

2009.09.09. 21:25 Greg!

Hát, ha valaha is azt hitted, hogy az internet majd az új kor egyenlőségét és totális demokráciát hoz el, ahol a kicsiknek is egyenlő esélyeik vannak, akkor most már jól látszik, hogy igen nagyot tévedtél. Gál Kristóf | Primodesign barátom Google Adwords előadása megerősített abban a meggyőződésemben, hogy a nagy halak a hálózaton is csak megeszik a kicsiket. A Google ugye a legnagyobbakat dobja ki elsőnek, amelyek ettől csak tovább erősödnek, és ahogy ez most kiderült, az adwords belső algoritmusai is az eleve jókat díjazzák. Sipi barátom hülye mondása jutott eszembe erről: gazdag embert még az ág is tolja. És valóban. Szóval ha a multikat nem is fogja legyőzni egyikünk sem, de Kristóf szakértő előadása azt azért megmutatta, hogy a magyar cégek viszonylatában azért a webmarketinges szaktudás nagyon is sokat számít abban, hogy a konkurenseink elé vágjunk. Szakértelemmel és ésszel ezen a területen kifejezetten jobbak lehetünk annál, aki csak erőből próbál eredményt elérni. Az előadást hallgatva egyre jobban sajnálom, hogy nem valamilyen klasszikus fogyasztási cikket árulok, mert akkor nagy hasznát látnám az elhangzott tonnányi jótanácsnak és a sokezer klikkelésből mesésen prosperálnék.

Kristóf jól csinálja, ő az egyetlen előadó, akit méhecske-csíkos pulcsiban láttam a pulpituson, és ugyancsak ő az egyetlen, akinek az előadásán több szőke nőt láttam, mint amennyit hónapok alatt a szakmában összesen. Ugyan a lazacszínű ingemben mentem, de mégsem használtam ki a helyzetet, minden bókomat Annára és szép új tetoválására pazaroltam (lásd a képet). Ahányszor Kristóffal találkozom, utána mindig ellenállhatatlan késztetés tör rám, hogy minden weboldalamat átnézzem, átalakítsam és csúcsra járassam. Tudva tudom persze, hogy ezen a pici magyar nyelvterületen és ezen a pici CRM piacon, ahová a mi remek Opteamus rendszerünket szánjuk, ez nem akkora aranybánya, mint amilyennek azt az amerikai példák mutatják. Ennek ellenére persze csinálni kell, csinálni és csinálni. És pontosan ez az, amit teszek.

Szólj hozzá!

Címkék: google crm adwords webmarketing sales

A bejegyzés trackback címe:

https://opteamus.blog.hu/api/trackback/id/tr181371915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.