HTML

Opteamus a blog

Kathryn és Greg! blogol a szoftverről, amit csinálnak. Neked.

Feedek

Sokáig éljen a SEO

2010.06.07. 09:49 Greg!

CRM rendszer, CRM rendszerek keres? Itt van egy egyszerű, asszociatív, kreatív, magyar, könnyen kezelhető on-line online crm, ami tényleg kiemelkedik a magyar crm szoftver software mezőnyből. A CRM rendszerek általában gyűlöletesen kockák és nehézkesek. Az Opteamus CRM rendszer felhasználóbarát és egyszerű, ami nem csak szólam. A program egyedülálló asszociatív és kereső képességei igen komolyan tudnak segíteni a kereskedelmi munkában, ezen a területen a funkcióink piacvezető legjobb. Nem csak a szűken vett CRM szoftver területen használható, de dokumentumkezelő dokumentum-kezelő dokumentum kezelő képességei és online elérhetősége bármilyen távmunka, csapatmunka, csoportmunka célra is kiválóan kiváló alkalmassá teszik. Ha kell online hostolt hosztolt SAS ASP szolgáltatás szolgáltatott távszolgáltatás, ha kell helyileg telepített klasszikus szoftver, saját szerveren saját adatbázissal. Nem csak ügyfélkapcsolat ügyfél adat adatok rendszer, de helpdesk helpdeszk, helpdesk software, dokumentum menedzsment, tudásmenedzsment rendszer is egyben. Szerintem a legjobb magyar CRM rendszer, ezt mutatják a jó referenciák. Ugyanitt crm siker, crm sikertörténet, crm hatástanulmány, hatástanulmányok, esettanulmány, esettanulmányok, a crm fogalma, letöltések, meztelen playboy lányok, nude, nudes :)

Muhahaha, hát így nézne ki egy olyan oldal, amit a Google látni szeretne tőlem :D :D :D Nem hibáztatom persze őket, ott a távoli Amerikában ki gondolná, hogy vannak ilyen egzotikus ázsiai nyelvek, amelyek ragozással és toldalékolással rondítják össze a szavakat. De vannak, és így kutya nehéz egyszerre magyarosan, és a Google-nek tetszően írni. Morogtam már erről El Lobo azaz Bognár László barátom oldalán is, de ott és akkor is csak ugyanarra jutottam mint most is: meg lehet ezt is csinálni, ha nem is könnyen. Én pedig soha nem adom fel ;)

2 komment

Címkék: seo szoftver tudásmenedzsment online rendszer crm csoportmunka rendszerek egyszerű távmunka csapatmunka sales helpdesk opteamus crm rendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://opteamus.blog.hu/api/trackback/id/tr302062219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bognár L · http://seo-keresooptimalizalas.bognarstudio.hu/ 2010.06.11. 12:47:23

Az egy dolog, hogy bolondulok a virtuális titkárnődért, így első pillantásra belegondoltam: ő egy lány lehet.
De a lényeg mégsem ez, hanem a kitűnő - már majdnem sziporkázó magasságokba érő - szöveg-fricska, SEO-gúnyrajz, amelyet levetek, mint a mundér a becsületet, bár van igazságtartalma.
Szóval nem csak nevem említése miatt mondom itt a dícsérő szózatot - komolyan.
Szóval telitalálat! :-)

2012.03.26. 14:41:06

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a