HTML

Opteamus a blog

Kathryn és Greg! blogol a szoftverről, amit csinálnak. Neked.

Feedek

Kívánni fogják

2011.05.09. 19:00 Greg!

Alvin Toffler a Hatalomváltás című könyvében írta az alábbi definíciót: "A hatalomnak három forrása van. Az erőszak, a gazdagság és a tudás. Az erőszak a legkevésbé rugalmas, a gazdagság rugalmasabb, de minden kétséget kizáróan a legmagasabb minőségű hatalmat a tudás adja... 
...Egy szülő megpofozhatja a gyerekét (vagyis erőszakot alkalmaz), lekenyerezheti vagy megzsarolhatja egy dollárral (tehát pénzt vagy azzal egyenértékű ösztönzőt alkalmaz), vagy - ami a leghatásosabb - úgy alakíthatja ki az értékrendjét, hogy a gyerek kívánjon engedelmes lenni."

Nemegy cégvezető a CRM rendszert fegyvernek tartja, amelyet a saját kereskedőik halántékához nyomhatnak, remélve, hogy ettől jobban fognak dolgozni. Ennél okosabb cégvezetők jutalommal vagy büntetéssel ösztönöznek a CRM szoftver használatára. És lássuk be, erre szükség is van, mert a legtöbb CRM szoftvert önként az életben nem venné a kezébe egyik kereskedő munkatárs se, mert szinte semmit sem segít az eladási munkában, viszont ezt idegesítő adminisztrációs teher mellett teszi. Az Opteamust ezzel szemben mi olyan szerszámnak terveztük, ami kézzelfogható segítséget nyújt magának a munkatársaknak is, és az igazán bölcs cégvezető ezzel érdekeltté tudja tenni őket a rendszer használatában, mert kívánni fogják. Meg tudjuk mutatni, hogy nem a levegőbe beszélünk.

Szólj hozzá!

Címkék: internet online informatika crm sales opteamus sikerfaktorok crm rendszer alvin toffler hatalomváltás

A bejegyzés trackback címe:

https://opteamus.blog.hu/api/trackback/id/tr802890866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.